Webbkarta
Starta eller stoppa snurran

Software Center

I Software Center samarbetar företag och universitet för att påskynda introducerandet av nya metoder för mjukvaruutveckling. Detta för att kunna möta de utmaningar som svenska- och nordiska företag står inför. I samarbetet uppstår de goda exempel som den svenska- och nordiska industrin behöver. Låt oss berätta varför.

I 30 år har nordiska länder varit ett av de mest framgångsrika områdena för utveckling av mjukvara, men någonting har hänt. Andra delar av världen har börjat tänka nytt och har fått ett försprång. De ser mjukvara som en kärna i utvecklingen av produkter, tjänster och organisationer. Verktygen, för att vara en av de världsledande, finns fortfarande här i norden, men vi behöver förändra vårt sätt att tänka och utveckla. Precis det arbetet pågår just nu i Software Center tillsammans med 11 partners.

” The goal is 10 x productivity in 10 years”

För att nå målet samarbetar universitet och företag i sju olika teman, inom vilka ett antal gemensamma forskningsprojekt pågår. Software Center utvecklar ständigt sina företagssamarbeten och metoder.

Software Centers huvudsite på engelska sidor!

Följ Software Center på Twitter

Kalender

Till kalendern

Helena Holmström Olsson, docent:

Kent Niesel, Technical Leader, Volvo Cars:

Sidansvarig: Jan Bosch|Sidan uppdaterades: 2016-05-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vad är kakor?