OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Eventet i Skåne lockade externa företag

Nyhet: 2015-06-03

Software Centers forskarrepresentanter från vänster: Antonio Martini, Emil Alégroth, Helena Holmström Olsson och Ulrik Eklund.

På plats på Software Center Skåne Day, som arrangerades under en halvdag på Ericsson i Lund, fanns förutom Software Center strategiska företagspartners även externa företag. Gästerna fick lyssna till centrats forskare och företagspartners samt Software Centers föreståndare Jan Bosch.

En specialinbjude talare, Hans van Vliet, professor i Software Engineering på Vrije Universiteit Amsterdam, gav en föreläsning om mänskliga och sociala aspekter kopplade till Software Engineering.

Eventets specialinbjudne talare, Hans van Vliet, professor i Software Engineering på Vrije Universiteit Amsterdam.

Ta del av presentationerna från Software Center Skåne Day:

Strategic Ecosystem Driven R&D Management (pdf), Helena Holmström Olsson
Visual GUI Testing (pdf), Emil Alégroth

Fler presentationer presenteras inom kort.

Helena Holmström Olsson och Ulrik Eklund.

AV:

Sidansvarig: Jan Bosch|Sidan uppdaterades: 2013-05-24